Benvinguts a la secció "Anuncia't" de la nostra pàgina web. Si esteu interessats en promocionar els vostres productes o serveis relacionats amb la cuina i l'alimentació, esteu al lloc adequat.

Per què anunciar-se amb nosaltres?

La nostra pàgina web és una plataforma de referència per a tots aquells amants de la cuina i les receptes. Amb més de 40.000 usuaris al mes, oferim una gran oportunitat de connectar amb una audiència àmplia i compromesa.

Avantatges d'anunciar-se amb nosaltres:

  • Gran visibilitat: La nostra pàgina web rep una gran quantitat de visites mensuals, el que significa que el vostre anunci arribarà a una ampli ventall d'usuaris interessats en la cuina i l'alimentació.
  • Target específic: Amb el nostre públic apassionat per la cuina, podreu dirigir els vostres anuncis a un target específic, assegurant-vos que arriben a persones amb un autèntic interès en els vostres productes o serveis.
  • Newsletter: A més de la nostra pàgina web, tenim una newsletter setmanal que enviem als nostres més de 40.000 subscriptors. Anunciant-vos amb nosaltres, també tindreu l'oportunitat de promocionar-vos en aquesta potent plataforma de comunicació.
  • Flexibilitat en els anuncis: Oferim diferents opcions publicitàries, com banners destacats, articles patrocinats i promocions especials. Això us permet adaptar el format de l'anunci segons les vostres necessitats i objectius.
  • Col·laboració a llarg termini: Estem oberts a establir col·laboracions a llarg termini, el que us permetrà crear una presència constant i duradora en la nostra pàgina web i newsletter.

Contacte

Si esteu interessats en anunciar-vos amb nosaltres o teniu alguna pregunta relacionada amb la publicitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent correu electrònic: info@receptesfacils.com