les millors batedores

Compra les millors batedores de 2022

Si t’agrada cuinar és molt important que utilitzis estris de qualitat per aconseguir unes receptes de cuina delicioses. Un aparell molt emprat son les batedores ja que et permeten triturar aliments i preparar de forma senzilla tot tipus de receptes i plats, tan d’hivern com d’estiu.

En aquest article trobaràs batedores adaptades a tot tipus de necessitats. Algunes són més econòmiques pero tenen pitjors característiques. Aquestes són perfectes per la gent que cuina ocasionalment.

No obstant, per les persones que preparan receptes de forma habitual recomanem comprar les que tenen un preu més alt però incorporan característiques com:

 • Múltiples velocitats de trituració
 • Dissenys ergonomics amb alta adherencia
 • Campanada dissenyada per evitar esquitxades
 • Alta potencia del motor

Així que si estàs buscant la batedora perfecte per preparar les teves receptes quedat. Et mostrarem els models més populars del mercat.

Batedora de mà Taurus Robot Plus

batedora taurus robot plus

La batedora de mà de la marca Taurus inclou diferents accessoris pensats per les necessitats que puguis tenir a la cuina. Els estris que incorpora son: un got per medir quantitats, una vareta emulsionadora i un picador.

L’equip d’enginyers de Taurus ha desenvolupat un sistema de rotació per aconseguir triturar els aliments de forma que quedi una barreja homogènia.

La batedora de Taurus està diseñada para evitar esquitxades. Així la cuina quedarà ben neta!

Te unes fulles afilades fabricades amb acer inoxidable. Diseñadas per aconseguir un gran rendiment de tall.

Està pensada per adaptar-se a la mà de l’usuari. Gràcies al seu disseny ergonomic podrás batre els aliments sense cap problema.

És una batedora molt senzilla de preu baix. Si ets d’aquelles persones que els hi agrada preparar plats elaborats, aleshores et recomano que compris una més cara però de més qualitat.

Aquesta batedora de mà está pensada per un ús bàsic a la cuina. Te potencia suficient per preparar la majoria de plats. No obstant, no té regulador de potencia. Si vols tenir un control precís de la intensitat aquest no és el producte que estàs buscant.

Seguidament mostrem els avantatges i desavantatges d’aquesta marca de batedora segons les opinions contrastades de diferents clients que l’han adquirit en els últims mesos.

 • Inclou estris de cuina complementaris
 • És una de les més barates
 • Sistema de rotació eficient
 • Bona relació qualitat/preu
 • No inclou un regulador de la potencia
 • Es calenta bastant ràpid
 • Fa bastant soroll

Batedora amb vas medidor Moulinex QuickChef

batedora moulinex

Aquesta batedora de la marca Moulinex ofereix un gran rendiment, amb una potencia d’uns 1000 W. És més potent que l’anterior i a més incorpora un regulador de potencia a través de una rodeta que et permet seleccionar fins a 10 velocitats diferents.

Això és una característica molt important si t’agrada fer tot tipus de receptes ja que cada una requereix d’una velocitat diferent si es vol aconseguir un resultat a la cuina immillorable.

Les seves 4 fulles afilades t’ajudaran a aconseguir barreges homogènies ràpidament sense deixar grumolls ni trossets de menjar sense triturar.

Aquesta batedora de mà està dissenyada de tal forma que podrás netejar-la de forma ràpida i eficaç. Els accessoris que incorpora, como el got medidor o les barates també permeten un netejat fàcil.

És una batedora solida i elegant que recomanem a tota la gent que li agradi cuinar sovint i preparar diferents receptes. L’únic desavantatge que hem trobat és que el got mesurador que inclou el paquet es ratlla amb facilitat i no permet la mesura en mililitres.

Batedora de mà Cecotec

batedora marca cecotec

Aquesta és la batedora que nosaltres recomanem per gent que cuina cada día i que necessiten un estri potent i de qualitat. Aquesta batedora de mà té un peu extra llarg el qual permet triturar en recipients allargats oferint una major comoditat respecte altres marques i models.

Un altre punt a destacar d’aquesta batedora de Cecotec és la gran varietat de velocitats que ofereix. Té fins 21 modes de velocitat les quals permeten adaptar en precisió al tipo de bateig que necesita cada recepta.

Per els casos on es necessiten velocitats més altes com muntar clares o polvertizar alguns aliments incorpora una velocitat extra: la turbo.

Les diferents velocitats en combinació amb les seves fulles recobertes de titani et permetran obtenir uns resultats exquisits.

La campana de la batedora està especialment dissenyada per reduir dràsticament les esquitxades que es produeixen al triturar aliments.

Té un recobriment SoftTouch, amb un material que millora la adherencia i disminueix la possibilitat de que l’aparell rellisqui de les mans.

El paquet incorpora diferents estris que podràs utilitzar juntament amb la batedora Cecotec:

 • Got amb tapa: aquest got de 500 ml està pensat per a que puguis batre aliments per fer salsas, cremes o mases per postres.
 • Picadora: aquest estri està pensat per a que puguis picar i esmicolar tot tipus d’aliments com carn, fruits secs o hortalisses.
 • Varetes: gràcies aquest estri podràs preparar cremes, muntar clares al punt de neu o preparar una deliciosa crema pastissera.

Batedora de vas Taurus Optima Magnum

taurus optima

Aquesta batedora, a diferencia de les anteriors, és de got i permet esmicolar una gran varietat d’aliments tan durs com tous gràcies a la potencia del seu motor de 1000 W.

La gerra que incorpora té una capacitat de 1,5 litres. Et permet elaborar qualsevol recepta: cremes, batuts, sucs, liquats, granissats, cocktails...

La batedora Optima Magnum incorpora fins a 2 velocitats per a que puguis adaptar la velocitat de les fulles a les necessitats de la recepta. A més, adalta té un orifici que permet anar introduint aliments sense aturar la batedora. També incorpora un vas dosificador per controlar amb exactitud les quantitats que introduïm dins.

Les millors receptes per fer amb batedora

La batedora, tant de mà com de got permeten fer moltes receptes diferents a la cuina. En aquesta secció et mostraré quines receptes del nostre blog de cuina pots fer a casa.

Crema de carbassó

crema de carbasso

La crema de carbassó és un plat molt senzill de preparar i que aporta una gran quantitat de nutrients al nostre cos. Gràcies a les millors batedores podrás preparar cremes i pures suaus sense grumolls. Veure recepta de crema de carbassó .

Crema de carbassa

crema de carbassa

La crema de carbassa és una recepta amb una gran versatilitat. Es pot cuinar de formes molt diferents donant lloc a diferent variants, com per exemple, la crema de carbassa i poma, la crema de carbassa i taronja o la crema de carbassa amb formatge parmesà. Veure recepta .

Llimonada casolana natural

recepta de llimonada

Quan arriba l’estiu la llimonada és una de les receptes que més m’agrada preparar. És important disposar d’una bona batedora que sigui capaç d’esmicolar el gel de forma efectiva. Entra a la nostra recepta de llimonada i aprèn com preparar-la.

Batut de plàtan

recepta de batut de platan

Els batuts son perfectes per passar els dias més calurosos del any. Si vols treure profit de la teva batedora no dubtis de preparar-los. En aquesta recepta t’ensenyo com preparar un exquisit batut de plàtan . També pots provar de fer el nostre batut de prunes .

imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar receptesfacils l'any 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. Al tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina provant diferents plats. Llavors vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. És per això que vaig decidir obrir aquest blog on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.