Fregidora sense oli o d’aire calent, el nou aparell de cuina que et permet cuinar de forma saludable

A la majoria de les persones ens encanten les patates fregides i altres aliments fregits. El problema és que sovint, els fregits estan plens de greix i aquest s'assenta fàcilment al nostre cos afectant directament al bon funcionament d’aquest.

Però aquesta preocupació pot passar a la història amb una fregidora d’aire calent. A diferència de les fregidores convencionals, no banya els aliments en oli bullint, sinó que, com el seu nom indica, cuina simplement amb emprant aire calent.

Quina fregidora sense oli és la millor? Comparativa de les 3 fregidores d'aire més venudes del mercat

Hi ha molts models de fregidora sense oli diferents i amb diferents opcions. Algunes són digitals i d’altres manuals. També hi ha diferents funcions i capacitats per triar, de manera que les persones que cuinen per elles mateixes i les famílies nombroses puguin triar la mida més adequada.

Aquestes són les fregidores d'aire que tenen més vendes als diferents comerços tant físics com en línea, i millors opinions per part dels usuaris cuiners més exigents:

Cosori Fregidora d'aire 5.5 L 1700W

Dues coses et cridaran l’atenció d’aquesta fregidora sense oli de la marca Cosori. La primera és el seu elegant disseny quadrat, amb acabat mat i pantalla tàctil LED.

El segon és la seva mida. La cistella de la fregidora té una capacitat de 5,5 litres, prou gran per fer quatre racions de patates fregides alhora.

Aquesta fregidora dʻaire ve equipada amb temporitzador, controlador de temperatura, control tàctil, visualització de temperatura, i revestiment antiadherent.

1. Consum d'energia: 1700 W.

2. Capacitat (litres): 5,5 L.

3. Temperatura màxima: 205 °C.

4. Material de la carcassa : Plàstic i metall.

5. Pes del producte: 5.4 kg.

6. Seguretat i protecció: Apagat automàtic, llum indicadora, protecció contra sobreescalfament, xiulet.

Un fulletó que conté 100 receptes acompanya aquesta fregidora d'aire Cosor. Ve preparada per començar a utilitzar els seus 11 ajustaments preestablerts de forma immediata, disminuint la seva corba d’aprenentatge.

Innsky Fregidora sense oli 10 L 1500W

Una màquina 10 en 1. La fregidora sense oli de la marca Innsky no és només una fregidora d'aire calent, sinó també una barbacoa, un deshidratador de fruites, un forn de pizza i un forn convencional.

Amb un ampli rang de temperatures que van des de 80 ° C a 200 ° C, pots rostir, coure, cuinar, torrar o deshidratar els teus aliments.

1. Consum denergia: 1500 W.

2. Capacitat (litres): 10 L.

3. Temperatura màxima: 200 °C.

4. Material de la carcassa: Acer Inoxidable i plàstic lliure de BPA.

5. Pes del producte: 9.42 kg.

Amb la fregidora d'aire Innsky i els 6 accessoris addicionals que inclou, ampliaràs les teves opcions a l'hora de cuinar. També ve amb un receptari per preparar munts de receptes delicioses.

Cecotec fregidora sense Oli 5,5 L 1450W

Fregidora d'aire de la marca Cecotec amb un disseny elegant, modern i compacte, amb acabats en acer inoxidable, per a més resistència i durabilitat. Disposa d'un tauler de control tàctil multifunció, per controlar-ne completament el funcionament.

8 maneres preestablertes fixen el temps i la temperatura necessaris per cuinar diferents tipus d'aliments. També està dotada amb un termòstat per regular la temperatura de 80ºC a 200ºC, i un control de temps ajustable de 0 a 60 minuts.

1. Consum d'energia: 1450 W.

2. Capacitat (litres): 5 L.

3. Temperatura màxima: 200 °C.

4. Material de la carcassa: Acer inoxidable i plàstic.

5. Pes del producte: 6 kg.

6. Seguretat i protecció: Amb protecció contra el sobreescalfament. Indicador de funcionament, i base antilliscant per al suport durant el funcionament.

Aconsegueix resultats excepcionals en poc de temps gràcies a la tecnología PerfectCook de control exacte de temperatura. Aquesta fregidora d'aire també inclou un paquet d'accessoris de silicona per ajudar-te a cuinar innombrables receptes.

En què fixar-se a l'hora de comprar una fregidora sense oli?

Per a aquells que disposem de poc temps per cuinar, i els que desitgem cuinar sense oli de manera permanent, sense prescindir dels aliments fregits, comprar una fregidora d'aire definitivament val la pena. Disminueix la feina a la cuina i prepara el menjar de forma ràpida, fiable i molt més sa. Què més podem demanar?

Simplement hem de triar la que s'adapti millor a les nostres necessitats i al nostre pressupost, en funció de les nostres necessitats reals. Hem de fixar-nos principalment en les següents característiques i funcionalitats:

La capacitat de la fregidora

Aquí cal pensar que, encara que utilitzis la fregidora per a una sola persona, l'espai d'aire disponible dins d'una de més capacitat, aconseguirà que els aliments surtin cuinats de forma més homogènia. Una capacitat d'almenys 4,5 litres pot ser la mida ideal per a una o dues persones.

Com més potència millor

Et recomano com a mínim entre 1500W i 1800W. Millor encara si són 2000W, per aconseguir els millors resultats en el menor temps, en fregir sense oli els teus aliments.

Programació automàtica o manual

L'ajust manual de la temperatura pot tenir els seus avantatges, però els programes de cocció automàtica són molt recomanables, ja que faciliten la rutina de cuinar a la vida quotidiana.

Fàcil de netejar i protecció contra esquitxades

Perquè també tinguis poca feina aquí, t'has d'assegurar que els components de la fregidora d'aire siguin extraïbles i preferiblement aptes per a rentaplats. Així podràs rentar fàcilment després del seu ús.

Protecció contra sobreescalfament i apagat automàtic

La seguretat és un factor imprescindible que cal tenir en compte a l'hora d'escollir una fregidora sense oli. Especialment amb fregidores d'aire molt barates, assegureu-vos que tinguin protecció contra sobreescalfament. L'apagat automàtic ha de garantir que la fregidora d'aire s'apagui per si sola quan s'acaba la feina.

Un últim consell, i no menys important, és a quan als requisits d'espai per a la teva nova fregidora d'aire. Si tens previst fer servir l'electrodomèstic amb freqüència, té sentit donar-li un lloc permanent a la cuina. Aquí és on val la pena si la fregidora té un disseny elegant.

Algunes fregidores vénen amb un petit fullet amb algunes idees de receptes i d'altres fins i tot disposen d'una aplicació per al telèfon intel·ligent que pots descarregar per trobar moltes altres receptes i consells per a la teva nova vida saludable.

Article escrit per Rubén Cañadas

Vaig començar receptesfacils l'any 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. Al tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina provant diferents plats. Llavors vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. És per això que vaig decidir obrir aquest blog on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

informacion autor