Torradora, descobreix les millors torradores per torrar pa

Hi ha nombrosos models de torradores disponibles, i amb funcions diferents com centrar les llesques de pa o regular el daurat del torrat. En aquest article descobriràs quins models són els més ben valorats pels usuaris, i en que t’has de fixar per fer la teva selecció.

Una torradora no ha de faltar a cap cuina, i fins i tot pot ajudar-te a estalviar. El pa del dia anterior és una autèntica delícia quan es prepara en una torradora. Torrar llesques de pa congelades també és una opció a tenir en compte quan disposes d’una bona torradora de pa.

Les torradores varien en potència, amb una mitjana de 1000 watts per a la majoria de les unitats. A més, en funció del disseny, generalment es fa una distinció entre torradores compactes i de ranura llarga.

Les 3 torradores de pa millorar valorades del mercat

A més de la funció de torrat, les torradores compten amb una sèrie de components adicionals que faciliten el torrat i afegeixen altres opcions, com enfornar panets o facilitar la neteja i l'emmagatzematge.

A continuació, hem reunit una descripció de les 3 torradores més buscades pels usuaris a comerços en línea com Amazon. Expliquem les seves respectives propietats tècniques, avantatges i alguns desavantatges.

Tristar BR-1025: torradora per a 2 llesques de pa

Una torradora funcional i compacta de Tristar. Amb 800 W de potència, disposa de 6 ajustaments diferents per regular el nivell de torrat, i una safata extraïble recollidor d'engrunes de pa, la qual cosa facilita la seva neteja.

Com a punt a valorar, les obertures per a les llesques de pa són força amples. Dotada de dues ranures, et permet fer fins a dues torrades al mateix temps. Altres avantatges d'aquesta torradora són les funcions de descongelació i escalfament bàsic.

Especificacions tècniques:

-Potència: 800 W

-Color: Negre

-Material: Plàstic

-Nombre de llesques: 2

-Pes del producte: 1 kg

El seu disseny pràctic la fa molt senzilla d'utilitzar, només has d’ajustar el temporitzador, o prémer manualment el botó de stop que expulsa les torrades. Un recull de cables situat a l'inferior et permet guardar-la fàcilment quan acabis d'utilitzar-la.

Tristar BR-1009: funció per escalfar panets

Aquesta torradora lleugera es complementa amb un suport de reixeta especial per escalfar panets. Ofereix fins a 650 W de potència, dues ranures per torrar 2 llesques de pa alhora, i 6 nivells de torrat, des d'un torrat lleuger, fins al més cruixent.

És un producte econòmic, fabricat amb materials bàsics, però que fa la seva funció igual que altres torradores més grans i cares. Al final seran els teus requisits els que valorin positivament o negativament aquest aspecte.

Especificacions tècniques:

-Potència: 650 W

-Color: Blanc

-Material: Metall

-Nombre de llesques: 2

-Pes del producte: 840 g

Pel seu baix pes, i com que és un petit electrodomèstic de baixa potència, és molt adequat per portar de viatge al càmping oa l'autocaravana. No obstant això, això mateix pot ser un handicap per a aquells que esperen una torradora més potent i menys lleugera.

Russell Hobbs Torradora Colours Plus: 1 ranura llarga i ampla

Ranura ampla perquè puguis inserir tant llesques de pa llargues, de pastes o entrepans per exemple, com pa de motlle. També té disponible un suport escalfa panets per als teus bagels o rebosteria preferida.

Fàcil d'usar, amb 6 nivells de torrat regulables, inclou també altres funcions com a descongelat i cancel·lació. Una safata recollidora inferior extraïble facilita la seva completa neteja.

Especificacions tècniques:

-Potència: 1100 W

-Color: Crema

-Material: Acer Inoxidable

-Nombre de llesques: 1 llarga / 2 quadrades

-Pes del producte: 1.78 kg

A nivell estètic aquest tipus de torradores destaquen al mercat per un disseny molt ben desenvolupat. I a nivell pràctic, la seva ranura s'adapta a qualsevol tipus de pa o brioixeria amb un mecanisme molt suau.

Si hi ha alguna cosa a destacar com a negativa d'aquesta gran torradora de disseny, és que el cable d'alimentació pot resultar una mica curt, només uns 70 cm. Tingues en compte aquest detall, i la ubicació potencial de la torradora, abans de decidir-te per aquest model.

Què cal tenir en compte abans de comprar una torradora de pa?

A l'hora de triar, has de pensar quantes llesques de pa torrat vols preparar alhora. Per a llars petites, les torradores per a dues llesques de pa solen ser suficients. Les torradores de ranura llarga amb prou espai per a quatre llesques són molt adequades per a famílies més grans. Considera també l'espai que ocuparà la torradora dins la cuina.

Una torradora té una potència mitjana de 800 a 1.000 watts. Com més energia pugui produir la torradora (potència més gran), més calenta es posa.

A més del disseny i la potència, hi ha altres funcions de què pots disposar. El més important és el control de daurat, que permet determinar el grau de torrat.

1. Control de daurat: és interessant que la torradora sigui particularment flexible en torrar. Heu d'assegurar-vos que el grau de torrat es pugui ajustar. Això és particularment important si es torraran diferents tipus de pa. El pa blanc, per exemple, requereix menys calor que els pans foscos.

2. Apagat de seguretat: les torradores amb apagat de seguretat són especialment fiables. Als models de torradora simples, el final del procés de torrat està vinculat al mecanisme de descens. Si el pa s'encalla en aquests dispositius, no es pot treure de les ranures. Un apagat de seguretat detecta a través de sensors tan aviat com el pa es bloqueja i apaga el dispositiu automàticament.

3. Funció de parada: el procés de torrat s'interromp immediatament en prémer el botó de parada. La funció és especialment útil si t'equivoques en configurar el grau de torrat, i el pa ja ha aconseguit l'òptim abans que transcorri el temps programat.

4. Funció de descongelació: si només desitges menjar torrades ocasionalment, simplement pots congelar la resta del pa i treure les llesques individuals segons calgui. Les torradores amb funció de descongelació garanteixen que el pa es descongeli completament durant el torrat i alhora no s'enfosqueixi massa.

Com a consell final, un cop hagis decidit quina torradora comprar, abans de netejar-la, assegura't sempre que està desconnectada de la font d'alimentació. A més, has d'usar un drap humit amb un detergent suau. Assegura’t també de limitar la neteja a les superfícies exteriors, i que la torradora estigui completament seca abans de tornar a utilitzar-la.

Article escrit per Rubén Cañadas

Vaig començar receptesfacils l'any 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. Al tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina provant diferents plats. Llavors vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. És per això que vaig decidir obrir aquest blog on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

informacion autor