La teva privacitat és important per a nosaltres. En aquesta política de privacitat, expliquem quins tipus de dades personals recopilem, com les utilitzem, compartim i protegim. A més, descriurem els teus drets en relació amb les teves dades personals i com pots exercir aquests drets.

Informació que recopilem

Recopilem diversa informació personal per proporcionar-te els nostres serveis i millorar la teva experiència en el nostre lloc web. Aquesta informació pot incloure:

 • Informació d'identificació personal, com el teu nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon.
 • Informació demogràfica, com la teva edat, gènere i ubicació geogràfica.
 • Informació sobre les teves preferències culinàries i interessos relacionats amb la gastronomia.
 • Informació de registre, com les teves interaccions amb el nostre lloc web, les pàgines visitades, el temps de visita i altres dades d'ús.

Ús de les dades personals

Utilitzem les dades personals recopilades per a les següents finalitats:

 • Proporcionar-te els nostres serveis i complir amb les teves sol·licituds.
 • Personalitzar la teva experiència en el nostre lloc web i oferir-te contingut rellevant.
 • Millorar i optimitzar el nostre lloc web, els nostres serveis i la nostra comunicació amb tu.
 • Enviar-te informació sobre novetats, actualitzacions i promocions relacionades amb la gastronomia i els nostres serveis.
 • Mantenir la seguretat i la integritat del nostre lloc web i protegir-nos contra activitats il·legals.

Compartició de les dades personals

No compartim les teves dades personals amb tercers sense el teu consentiment exprés, tret que sigui necessari per complir amb les obligacions legals o per protegir els nostres drets, propietat o seguretat.

Protecció de les dades personals

Prendrem les mesures tècniques i organitzatives adequades per protegir les teves dades personals contra l'accés no autoritzat, la divulgació, l'alteració o la destrucció. Mantindrem les teves dades personals durant el temps necessari per complir amb les finalitats per les quals van ser recopilades, a menys que s'apliqui un període de retenció més llarg segons la legislació aplicable.

Drets de privacitat

Com a titular de les dades personals, tens drets específics segons la legislació europea de protecció de dades. Aquests drets inclouen:

 • Dret d'accés: tens dret a obtenir informació sobre les teves dades personals que estiguem tractant.
 • Dret de rectificació: tens dret a corregir les teves dades personals inexactes o incompletes.
 • Dret d'eliminació: tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades personals en determinades circumstàncies.
 • Dret de limitació del tractament: tens dret a sol·licitar la restricció del tractament de les teves dades personals en determinades situacions.
 • Dret de portabilitat: tens dret a rebre les teves dades personals en un format estructurat, d'ús comú i llegible per màquina, i a transferir aquestes dades a un altre responsable del tractament sense cap impediment.
 • Dret d'oposició: tens dret a oposar-te al tractament de les teves dades personals en determinades circumstàncies, inclosa l'elaboració de perfils.

Productes d'afiliació

Aquest lloc web mostra productes d'afiliat de tercers. Concretament de AMAZON.

En qualitat de Afiliat d'Amazon, obtinc ingressos per les compres adscrites que compleixen els requisits aplicables. Això significa que, quan feu clic en un enllaç de producte i realitzeu una compra, podríem rebre una comissió de vendes de tercers.

És important destacar que això no té cap cost addicional per a tu com a usuari. El preu del producte és el mateix, independentment de si feu la compra a través del nostre enllaç d'afiliat o directament a la pàgina d'Amazon.

Els ingressos generats a través d'aquests enllaços afiliats ens ajuden a mantenir i millorar el nostre lloc web, oferint-te contingut de qualitat i receptes delicioses de forma gratuïta.

Agraïm el teu suport i la confiança dipositada en nosaltres al fer les teves compres a través dels enllaços d'afiliats d'Amazon. Això ens permet continuar oferint-te els millors recursos i materials relacionats amb la gastronomia i els productes de qualitat.

Si tens alguna pregunta sobre la nostra participació en el programa d'afiliats d'Amazon o sobre la forma en què utilitzem els enllaços d'afiliats en el nostre lloc web, estarem encantats de respondre a les teves inquietuds.

Contacte

Si tens alguna pregunta, dubte o sol·licitud relacionada amb la nostra política de privacitat o el tractament de les teves dades personals, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@receptesfacils.com.