Fes clic aquí i segueix-nos a Instagram!

Moniatos al forn

123 kcal.55 min. 2 pers.

Recepta de moniatos al forn

Arriba la tardor i es hora d’adaptar els nostres plats a aquesta època de l’any plena de colors. Hi ha 3 aliments molt típics de la tardor: el moniato, la carbassa i les castanyes.

Avui toca preparar uns bons moniatos cuinats al forn. Aquesta recepta és super fàcil. Encara que no tinguis experiencia a la cuina la pots preparar sense problema. Només s’ha de deixar els boniatos al forn durant aproximadament una hora i ja podem disfrutar d’aquest deliciós fruit de tardor.

Si t’agraden les receptes de tardor no et pots perdre el nostre plat de vedella amb bolets, la nostra crema de carbassa, la carbassa al forn o la recepta estrella de tardor: les castanyes al forn.

Ingredients


Ingredients a comprar

Com preparar moniatos al forn

  1. Precalentem el forn per dalt i per baix a uns 200ºC.
  2. Rentem bé els moniatos per eliminar la terra que poden tenir. Els sequem i amb una forquilla fem foradets per permetre que el vapor surti quan els posem al forn i no es fagin malbé.
  3. Agafem paper de forn i el posem sobre la safata on fornejarem els monitos. Un cop el forn estigui calent introduïm la safata amb els moniatos.
  4. Deixem cuinar durant aproximadament una hora. El temps exacte dependrà del tamany del boniato i del tipo de forn que s’utilitzi. Podem anar comprovant l’estat de cocció clavant una forquilla o un escuradents. Si entra fàcilment vol dir que ja està fet.
  5. Un cop estiguin tovets, traiem els moniatos del forn i els deixem refredar una mica en un recipient de cuina. Aquest pas és important, ja que igual que la patata, el moniato emmagatzema molt bé la calor en el seu interior.

Recepta escrita per Rubén Cañadas

Vaig començar receptesfacils l'any 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. Al tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina provant diferents plats. Llavors vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. És per això que vaig decidir obrir aquest blog on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

informacion autor

Altres receptes que t'encantaran!