Fes clic aquí i segueix-nos a Instagram!

Pebrots de Padró, la recepta perfecta per acompanyar els plats de carn

26 kcal.10 min. 4 pers.

Recepta de pebrots de Padró fregits

Diuen que els pebrots de Padró alguns piquen i d’altres no. Sincerament mai he trobat cap que piques. Tot i així estan boníssims fregidets i amb una miqueta de sal gruixuda.

Sempre que preparo algún plat de carn l’acompanyo amb uns pebrotets de Padró. També m’encanta ficar-los pel pica pica quan convido amics o familiars a menjar a casa.

És un plat molt fàcil de preparar. Simplement s’han de fregir, treure l’oli sobrant i posar sal gruixuda per sobre. Has vist que senzill?

Ingredients
Ingredients a comprar

Com preparar els millors pebrots de Padró

  1. El primer pas és rentar bé els pebrotets. És important secar-los bé per a que no salti quan els posem a fregir amb l’oli.
  2. En una paella posem abundant oli i deixem escalfar a foc mitjà.
  3. Un cop l’oli estigui calent afegim els pebrots de Padró. Han de quedar una mica submergits en l’oli per a que es fregeixin bé. És recomanable tapar la paella amb una tapa.
  4. Esperem uns minuts. És important anar-los controlant per a que no es cremin. Un cop comencin a tenir un color torradet els traiem de la paella i els posem en un paper absorbent per eliminar l’excés d’oli i reduir les calories de la recepta.
  5. Afegim sal gruixuda per sobre i ja podem servir-los. A mi m’encanta sempre posar-los com acompanyament d’algun plat de carn o com a pica pica abans d’un menjar.

Recepta escrita per Rubén Cañadas

Vaig començar receptesfacils l'any 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. Al tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina provant diferents plats. Llavors vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. És per això que vaig decidir obrir aquest blog on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

informacion autor

Altres receptes que t'encantaran!